My Image

DISSABTE, 29 DE JULOLRosana


Rosana trenca el seu silenci, cinc anys després, amb l’àlbum En la memòria de la piel. Un disc amb el qual la cantant canària aporta energia, seducció i sensibilitat. L’encant de les noves composicions resideix en els seus constants canvis de ritmes. Una combinació d’elements perfectes per tornar-nos a conquistar.


DIA I HORA DEL CONCERT:
Dissabte, 29 de juliol de 2017, a les 22:00 hores

APERTURA PORTES:
Podeu accedir al recinte i la zona gastronòmica a partir de les 20:00 hores. El Festival i la zona gastronòmica tancarà a les 02:00 hores.

UBICACIÓ:
El 43è Festival internacional de Música de Cambrils (FIMC 2017) es celebra al Parc del Pinaret (Cambrils)

ENTRADES:
Les entrades pel concert de Rosana són a partir de 35€ (segons disponibilitat). El preu de la entrada variarà segons la ubicació seleccionada.

L'escenari disposarà d'una pantalla lateral.

En aquest concert totes les localitats són amb seient.


IMPORTANT

No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle. Quan un espectacle se suspengui abans de començar es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida (un cop transcorregudes 24 hores de la data de suspensió i fins un mes després d’aquesta).
Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal.
L’organització del festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris, els preus o els intèrprets anunciats en aquest programa.
No està permesa l’entrada de begudes ni menjar al recinte.
No està permesa l’entrada de cascs i/o grans motxilles als concerts. El festival facilitarà una consigna per poder deixar-los.
L’aforament és limitat segons cada concert i el festival es reserva el dret d’admissió.
El festival habilitarà un espai i un pàrquing per a minusvàlids.
La Organització determinarà si, un cop començat el concert, permet la entrada al recinte.
Cal conservar la entrada fins a la
sortida del recinte.