My Image

DIVENDRES, 11 D'AGOSTRoger Hodgsonof Supertramp


L’esperit de Supertramp

Cofundador de la llegendària banda Supertramp el 1969, i membre durant 14 anys, l’anglès  Roger Hodgson no només va ser un vocalista inconfusible, també va ser la ment creativa de la que van sortir èxits com "The Logical Song", "Breakfast in America", "Give a Little Bit", "Dreamer", "School", "Take the Long Way Home", "Child of Vision", "Even in the Quietest Moments" or "It’s Raining Again", entre molts d’altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.
Juntament amb Rick Davies, al qual va conèixer gràcies a un anunci en el que es buscava un guitarrista per a un nou grup, va assolir l’èxit gràcies a la seva reinterpretació del rock progressiu imperant als 70 i a la senzillesa del seu soft-rock, que contrastava amb la profunditat filosòfica de les seves lletres. El salt a la fama del grup va arribar amb l’àlbum “Crime of the Century” (1974) i va continuar amb treballs posteriors com “Crisis? What Crisis?” o “Even in the Quietest Moments”. Era el preludi de quelcom molt més gran, el seu icònic “Breakfast in America”, de 1979, que ha venut més de 20 milions de còpies a tot el món. La clau del seu èxit? Una qualitat i una precisió instrumental poc comunes alternada amb tornades i lletres enganxoses. El rock artístic s’aproximava a la cultura pop.
En trencar-se la banda, Hodgson va explorar nous camps musicals en la seva carrera en solitari, sense por a l’experimentació. Amb l’arribada del nou segle, amb la seva veu aguda com a signe distintiu, va tornar a pujar als escenaris. Des de llavors, ja sigui al piano, a la guitarra, o amb el suport de la seva excel·lent banda, revisita els seus grans èxits, que demostren en cada directe que són immunes al pas del temps.


DIA I HORA DEL CONCERT:
Divendres, 11 d'agost de 2017, a les 22:00 hores

APERTURA PORTES:
Podeu accedir al recinte i la zona gastronòmica a partir de les 20:00 hores. El Festival i la zona gastronòmica tancarà a les 02:00 hores.

UBICACIÓ:
El 43è Festival internacional de Música de Cambrils (FIMC 2017) es celebra al Parc del Pinaret (Cambrils)

ENTRADES:
Les entrades pel concert de Roger Hodgson són a partir de 50€ (segons disponibilitat). El preu de la entrada variarà segons la ubicació seleccionada.

L'escenari disposarà d'una pantalla lateral.

En aquest concert totes les localitats són amb seient.


IMPORTANT

No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle. Quan un espectacle se suspengui abans de començar es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida (un cop transcorregudes 24 hores de la data de suspensió i fins un mes després d’aquesta).
Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal.
L’organització del festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris, els preus o els intèrprets anunciats en aquest programa.
No està permesa l’entrada de begudes ni menjar al recinte.
No està permesa l’entrada de cascs i/o grans motxilles als concerts. El festival facilitarà una consigna per poder deixar-los.
L’aforament és limitat segons cada concert i el festival es reserva el dret d’admissió.
El festival habilitarà un espai i un pàrquing per a minusvàlids.
La Organització determinarà si, un cop començat el concert, permet la entrada al recinte.
Cal conservar la entrada fins a la
sortida del recinte.