Roberto Iniesta, popularment conegut com a Robe, oferirá un concert el 6 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils. L’artista de Plasencia actuarà per primer cop a la província de Tarragona, des que al 2015 va començar la seva carrera en solitari.

Al 2015, Robe publicava el seu primer treball d’aquesta nova era, Lo que aletea en nuestras cabezas, convertint-se en disc d’or a les poques setmanes i líder de vendes a Espanya; el passat 18 de noviembre sortia el seu segon disc, Destrozares, canciones para el mal de los tiempos, àlbum que va ser rebut de forma espectacular pel públic i la crítica.

Tant la composició de les cançons com pels seus concerts, Robe compta amb els següents músics: Carlitos Pérez, al violí; David Lerman, al clarinet; Álvaro Rodríguez, al piano; Alber Fuentes, a la batería i Lorenzo González, als cors.

Junt a Robe, també estarán presents a Cambrils els següents artistas: Michael’s Legacy (27 de juliol), Tom Jones (28 de juliol), Rosana (29 de juliol), Gemeliers (30 de juliol), Love of Lesbian (4 d’agost), Ana Torroja (5 d’agost), Jarabe de Palo (10 d’agost) i Roger Hodgson of Supertramp (11 d’agost).

Les entrades pels concerts es podran comprar a partir del dissabte 1 d’abril a les 12h a la pàgina web del Festival i el portal Ticketea.