My Image

DIJOUS, 10 D'AGOSTJarabe de Palo"20 años"


Després de dos anys fora dels escenaris, Jarabe de Palo torna a l’acció i ho fa amb l’àlbum 50 palos, un nom que fa referència als 50 anys de Pau Donés. El nou treball de l’artista barceloní recull les seves 21 cançons més populars amb piano i veu; com també una d’inèdita: “Humo”


DIA I HORA DEL CONCERT:
Dijous, 10 d'agost de 2017, a les 22:00 hores

APERTURA PORTES:
Podeu accedir al recinte i la zona gastronòmica a partir de les 20:00 hores. El Festival i la zona gastronòmica tancarà a les 02:00 hores.

UBICACIÓ:
El 43è Festival internacional de Música de Cambrils (FIMC 2017) es celebra al Parc del Pinaret (Cambrils)

ENTRADES:
Les entrades pel concert de Jarabe de Palo són a partir de 30€ (segons disponibilitat). El preu de la entrada variarà segons la ubicació seleccionada.


IMPORTANT

No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle. Quan un espectacle se suspengui abans de començar es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida (un cop transcorregudes 24 hores de la data de suspensió i fins un mes després d’aquesta).
Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal.
L’organització del festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris, els preus o els intèrprets anunciats en aquest programa.
No està permesa l’entrada de begudes ni menjar al recinte.
No està permesa l’entrada de cascs i/o grans motxilles als concerts. El festival facilitarà una consigna per poder deixar-los.
L’aforament és limitat segons cada concert i el festival es reserva el dret d’admissió.
El festival habilitarà un espai i un pàrquing per a minusvàlids.
La Organització determinarà si, un cop començat el concert, permet la entrada al recinte.
Cal conservar la entrada fins a la
sortida del recinte.